čelična konstrukcija krovišta

Jadransko osiguranje

Projekt upravne zgrade Jadranskog osiguranja zahtijevao je izradu kompletne čelične konstrukcije krovišta, koja je pokrivena sendvič-limom te zauzima površinu od preko 400 metara kvadratnih.

Lokacija: Zagreb
Godina izrade: 1999.
Težina: 74 tone

izrada čelične konstrukcije, crne bravarije, inox bravarije, šetnice

City Center One East/West

Na istočnom i zapadnom ulazu u Zagreb, niknuli su trgovački centri pod nazivom City Center One. U tom projektu sudjelovali smo s izradom čelične konstrukcije, crne bravarije, inox bravarije te smo sve zaokružili šetnicama.

Lokacija: Zagreb
Godina izrade: 2006., 2012.
Težina: 200 tona

izrada aluminijskih fasadnih elemenata, čelične konstrukcije krovišta s pokrivanjem panelima

Poslovna zgrada Euroherc

Poslovna zgrada Euroherca smještena je uz glavnu prometnicu u Velikoj Gorici. Na ovome projektu sudjelovali smo s izradom aluminijskih fasadnih elemenata, čelične konstrukcije krovišta s pokrivanjem panelima. Posebno zanimljiv detalj je stubište za evakuaciju u hitnim slučajevima.

Lokacija: Velika Gorica
Godina izrade: 2008.
Težina: 59 tona

Reklamni stup visine 20 metara

KFC reklamni stup

Reklamni stup visine 20 metara poziva gladne putnike namjernike u restoran brze hrane KFC. Svojom površinom od 15 metara kvadratnih nezaobilazan je putokaz svim vozačima i pješacima.

Lokacija: Zagreb
Godina izrade: 2013.
Težina: 8,5 tona

najveća nadstrešnica u ovome dijelu Europe koja se drži na tri zatege

Hotel International

Nadstrešnica na ulazu u hotel i poslovne prostore jedinstvena je po tome što je najveća nadstrešnica u ovome dijelu Europe koja se drži na tri zatege. Zadivljuje svojom površinom od 625 metara kvadratnih i oslonjena je na zgradu sa samo dva stupa. Hotelu daje svojim izgledom poseban dojam.

Lokacija: Zagreb
Godina izrade: 2006.
Težina: 112 tona